ROARING FIFTIES

 


Logo nieuwsbericht


Het nazomeren is begonnen, de UITmarkt staat op de agenda van menig culturele club of vereniging. Zo ook bij Roaring Fifties. Zondag 2 september vindt in de binnenstad van Schagen de UITMarkt plaats. Optredens vanaf 12:00 uur op drie podia: Markt 18, op een ponton in de slotgracht, in het Scagontheater en in de Ridderzaal van Het Slot. Muziek, zang, toneel, ballet, dans en film van groepen uit Schagen en omgeving. Dit jaar voor de vierde keer, na succesvolle voorgaande edities. 

Vorig jaar was Roaring Fifties ook aanwezig en hebben we twee keer een optreden verzorgd. Het was toen voor het eerst, dat ze op dit podium acteerden. Dit jaar zijn we te beluisteren van 15:45 uur tot 16:05 uur op het podium Markt 18. 

        

Muzikanten Jolanda, Pim en Douwe

 

Philip zong over de Candlelight Fisherman. De visserman in het lied laat het van de wind afhangen of hij uitvaart of niet. Dat controleert hij d.m.v. een brandende kaars in een lantaarn. Als de vlam uitgaat, wanneer hij het deurtje opent.......tja, dan kan hij niet uitvaren. 

  

               

Een ´handje´ van Willem, concentratie bij Annie, Gijs, Anneke en Merijn, terwijl Kees zijn partij zong; emoties bij Aaf en Brigit.

 

   

 

   

Het slotlied ´Hé kapitein, we nemen nog een borrel´, ooit ontsproten uit de pen van Ger Lamerus, werd door Rob dankbaar aangegrepen om zijn beker te heffen.

 

    

Het publiek genoot zichtbaar van ons optreden. 

 


Info: https://www.markt18.nl/nw-24165-7-3693736/nieuws/uitmarkt_schagen_2018_zondag_2_september.html

programma overzicht : https://www.markt18.nl/content/24165/download/clnt/83234_Programma_UitMarkt_2018.pdf

Foto´s gemaakt door Joanne Tacx / UITMarkt Schagen, editie 2017


Brigit, augustus 2018


 

info@roaringfifties.nl