ROARING FIFTIES

 


Festival Maritim Vegesack 

vrijdag 3, zaterdag 4 & zondag 5 augustus


 

In augustus reist Roaring Fifties voor de 6e keer af naar Duitsland voor het grote internationale Festival Maritim in Vegesack. Aan de rivier de Weser ligt dit havenstadje, naast de stad Bremen in het noorden van Duitsland. Het is een eindje rijden, maar wat zijn we blij met de uitnodiging!

Het festival begint op vrijdagavond 3 augustus en duurt tot het op de zondagavond wordt afgesloten met een schitterend concert op het hoofdpodium in aanwezigheid van hon-der-den mensen. En met een groots vuurwerk. Het is een van de hoogtepunten in ons Roaring-bestaan. We doen zo'n acht optredens verspreidt over het weekend voor een vriendelijk, belangstellend èn gastvrij publiek. Daar heerst zo'n goeie sfeer! 

Het festival viert dit jaar haar 20 jarig jubileum. 

 


2013 - Voor het eerst naar Vegesack. We weten niet wat we meemaken: een heel weekend optreden en zoveel publiek. Nou, daar staan we dan hòr: Roaring Fifties uit Anna Paulowna! Op de slotavond op een inmens groot podium. Fantastisch!  (foto Chris Noordennen)


 


2016 - groepsfoto's 'schieten' op het Schulschiff Deutschland, ........maar naar welke camera moeten we kijken? (foto: ?, maar een van onze fans)


 


2016 - onze Lassies zorgen ervoor dat 'het geluid' bij Roaring Fifties nèt even anders klinkt. (foto: Jacqueline de Graaf)  


 

 

 


Meer info op de website : https://www.festival-maritim.de/de/


maart 2018 - Brigit

 


 

info@roaringfifties.nl